PRESSEMEDDELELSE:

r2pTracking og SkyCom går sammen om at etablere EcoMobility Group

Viborg d. 14. april 2023

r2pTracking ApS (“r2pTracking”) i Danmark og SkyCom S.à r.l. (“SkyCom”) i Luxembourg har i dag annonceret, at de går sammen om at etablere en ny paneuropæisk virksomhed inden for telematikindustrien ved navn EcoMobility Group.

SkyCom er den førende udbyder af telematikløsninger i Luxembourg og blev etableret i 1994 af Claude Lenert i Niederdonven som en af de første telematikvirksomheder i Europa. Virksomheden har siden været førende indenfor innovation af kvalitetsfokuserede, bæredygtige flådestyringstjenester. SkyCom har udviklet sig gennem årene og beskæftiger i dag mere end 35 medarbejdere og når ud til mere end 1.400 kunder i Luxembourg og de omkringliggende lande.

“Som grundlægger af SkyCom, måtte jeg begynde at tænke på fremtiden for virksomheden, vores medarbejdere, vores kunder og på min personlige fremtid. Sammen med Bernd Junk, der har arbejdet for SkyCom i mere end 20 år og som CEO siden 2019, og Bjarne Nielsen som forretningspartner fra Danmark, begyndte vi at lægge planer for et dybere samarbejde. Vi indgik et samarbejde med Alder, en nordisk investeringsfond baseret i Stockholm, som har en stærk mission og stor erfaring med at udvikle bæredygtige teknologivirksomheder, om at finansiere vores fusion. Jeg glæder mig til at være en del af denne fortsatte rejse som medejer og ser frem til de fremtidige resultater for EcoMobility Group,” siger Claude Lenert, grundlægger af SkyCom.

r2pTracking blev etableret i 1997 og er siden da vokset støt til at blive en førende udbyder af telematikløsninger til køretøjer i Danmark. “Jeg ser frem til at fortsætte med at bygge videre på de sidste 25 år med SkyCom som partner under EcoMobility Group. Vi ser stærke synergier i at forene vores kræfter og styrke vores produkt- og servicetilbud til vores samlede kundebase på 8.000 kunder,” siger Bjarne Nielsen, administrerende direktør i r2pTracking.

Om EcoMobility Group

EcoMobility Group er en SaaS- og telematikløsningsudbyder, der gør det muligt for virksomheder at betjene deres køretøjer og aktiver på en mere bæredygtig og rentabel måde. Koncernen er et resultat af fusionen af r2pTracking ApS (“r2pTracking”) i Danmark og SkyCom S.à r.l. (“SkyCom”) i Luxembourg med ca. 70 årsværk og 8.000 kunder tilsammen.

 

For mere information, kontakt venligst:

Bjarne Nielsen
CEO for r2pTracking
bn@ecomobility.com

Bernd Junk
CEO for SkyCom
junk@skycom.com