fbpx

EcoFlex

Få effektiv vognkommunikation til Flexkørsel med EcoFlex.

Er du vognmand eller ny med Flextrafik kørsel af borgere?

Så har du brug for et driftssikkert og fleksibelt system til vognkommunikation. Vi tilbyder med EcoFlex et gennemtestet og afprøvet system, der i dag bliver benyttet til vognkommunikation i omkring 3.000 vognløb.

EcoMobility er godkendt leverandør hos FlexDanmark, der hjælper til løsning af befordringsopgaver for borgere, der ikke selv har mulighed for af benytte en kollektiv transport.

FlexLink

Systemet håndterer dagligt kommunikationen mellem Flex-vognløb, vognmænd, kontor og FlexDanmark. Løsningen består af GPS-hardware fra EcoMobility samt flådestyringsløsningen WebTrack med adgang til systemet FlexLink, der er udviklet specifikt til Flexkørsel.

Med FlexLink kan du holde styr på de enkelte køretøjers nuværende og tidligere positioner.

Disabled society to hold hands in handbreadth against backdrop sunset. Concept help disabled persons
EcoFlex app

EcoFlex App

FlexLink og EcoFlex-appen gør det nemt for chaufførerne at modtage nye ture direkte på deres smartphones. Pushbeskeder på appen betyder, at leveringstiden af nye ordrer fra FlexDanmark bliver endnu hurtigere. Du skal blot være logget ind, så er al information lige ved hånden.

Samtidigt er det også muligt for chauffører af starte en tur og opstarte navigationen direkte via EcoFlex-appen eller via Garmin-skærm. EcoFlex-appen er et fleksibelt mobilt  arbejdsredskab, der giver dig større overblik i hverdagen.

EcoFlex-appen understøtter både Android og iOS.

App Store ikon
Google Play ikon

Er du klar til Flex-kørsel?

Bestil dit udstyr her

WebTrack integration

Med Webtrack og FlexLink kan køretøjernes nuværende og tidligere positioner altid dokumenteres af vognmanden. Det er nemt at administrere og forbinde flexchauffører med de enkelte vognløb.

Løsningen fås både som Plug’N’Play løsning, hvor vognmanden med lethed selv kan montere enheden, eller som fastmonteret anlæg, der kan fås med og uden Garmin-skærm.

Vogn til handicap kørsel

EcoFlex

Vi har udviklet en løsning specielt til dig, der kører flexkørsel og samtidig ønsker at køre mest økonomisk. Vores løsning kombinerer vognkommunikationssystemet EcoFlex og flådestyringsværktøjet EcoTrack. Det har vi valgt at kalde EcoFlex.

EcoFlex giver dig blandt andet mulighed for at spare på brændstoffet, forbedre køreoplevelsen og reducere CO2-udledningen.

Ved at øge indsigten i din kørselsadfærd, med fokus på miljørigtige parametre, kan du med EcoFlex sikre en mere brændstoføkonomisk og behagelig køreoplevelse.

Kontakt vores salgsteam

Erik

Erik Larsen

Salg

+45 70 200 698

Martin Grauballe

Martin Grauballe

Salg

+45 70 200 698

Niels Carstens

Niels Carstens

Salg

+45 70 200 698

Ikke tid? Vi ringer, når det passer dig!

EcoMobility kontakt

Vil du høre mere om vores produkter?
Så tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Du kan naturligvis afmelde dig igen når som helst.