fbpx

Brancher

Få større overblik og mindre administrationstid
med flådestyring fra EcoMobility.

Uanset hvilken branche eller behov du har inden for flådestyring, så har vi en løsning til dig

Bustransport

Ruteplanlægning og videodokumentation

Entreprenør

Driftbesparelser og tyverisikring

Transport og logistik

Fartskriverdata og brændstofbesparelser

Biludlejning

GPS-sporing og tyverisikring

Håndværk og byggeri

GPS-sporing og kørebog

Flex kørsel

Vognkommunikation og udstyr

Leasing

GPS-sporing og kørebog

Bustransport

Ruteplanlægning

WebTour synliggør den daglige arbejdsplan, der reducerer tidsforbrug til administrative opgaver. Én medarbejder kan dermed håndtere adskillige turbestillinger uden at miste overblikket.

E-conomic integration

WebTour kan integreres med e-conomic for at gøre fakturering mere overskueligt. e-conomic er et alsidigt regnskabsprogram, der kan benyttes til bl.a. bogføring og elektronisk fakturering.

Entreprenør

Overblik over maskinpark

Med WebTrack platformen har du altid et overblik over, hvor dine enheder er og bevæger sig. Opret zoner og tidsintervaller og få besked, hvis maskinen bevæger sig uden for denne.

Færre driftsomkostninger

Vores løsning WebTrack giver dig et større overblik, bedre kapacitetsudnyttelse, samt nedbringer driftsomkostninger på din bil- og maskinpark med 6-25%.

Tyverisikring

ProBox 204B er vores forsikringsgodkendte GPS med tilknyttet alarmcentral. Boksen er støv- og vandtæt med et stort internt backupbatteri, så du kan føle dig sikker, selv når maskinen ikke er i brug.

Container tracking

WebTour Containermodul optimerer dit tidsforbrug via en online kortoversigt med den præcise lokation for dine containere, køreplader, trailere eller byggehegn m.m

Transport og logistik

Fartskriverdata

Tacho Download giver dig et visuelt overblik over tachografdata på hver enkel chauffør med den aktuelle status for, hvor meget køretid hver chauffør har. 

Informationsoversigt

WebTour gør det overskueligt for vognmand og chauffør at holde styr på store mængder af information i hverdagen også selvom informationen kommer fra forskellige steder.

Brændstofbesparelser

EcoTrack øger indsigten i kørselsadfærden med fokus på “grønne” parametre, hvilket kan give dig en månedlig reduktion af CO2 og brændstofforbrug på 6-20 %.

CAN-BUS data

ProBox 3200 GPSen er ideel til udtræk af CAN-BUS data. Den giver adgang til udvidede funktioner i WebTrack med Tacho Download, alkolås og notifikationer samt EcoTrack.

Håndværk og byggeri

Online kørebog

Slip for at skrive kørsels- og arbejdssedler med WebTrack. Rapporterne kan desuden bruges som dokumentation ved uenighed omkring aftalt arbejdstid og sted.

Serviceplanlægning

Med WebTour Serviceplan kan du optimere dit tidsforbrug og holde styr på status og servicehistorik, så du overholder servicetidsintervaller for dine køretøjer.

Find nærmeste kollega

Ved hasteopgaver kan man via WebTrack finde nærmeste enhed og hurtigt se, hvem der kan være på opgaven først og derved yde en bedre kundeservice.

Ordrestyring integration

WebTrack kan integreres med planlægningssystemet fra Ordrestyring.dk. Dette kan blandt andet bruges til registrering af timer og materialer, kvalitetssikring og udtræk af rapporter.

Flexkørsel

Vognkommunikation

Flexlink håndterer dagligt kommunikationen mellem Flex-vognløb, vognmænd og FlexDanmark. Med FlexLink kan du holde styr på de enkelte køretøjers nuværende og tidligere positioner.

Nye ture lige ved hånden

EcoFlex appen gør det nemt for chauffører at modtage nye ture direkte fra sin smartphone. Samtidigt er det også muligt af starte sin tur og opstarte navigationen direkte via appen.

Bæredygtig kørsel

Ved at øge indsigten i din kørselsadfærd med fokus på miljørigtige parametre kan man med EcoFlex sikre en mere brændsstoføkonomisk og behagelig køreoplevelse for både chauffør og passagerer.

Perfekt til borgerkørsel

WebTour Borgerkørsel er særligt udviklet til OST-kørsel. Med vores disponeringssystem får du optimal afvikling af specialkørsler med overblik over daglige drift- og kørselsopgaver.

EcoMobility kontakt

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage nyheder og tilbud fra os!