fbpx

WebTour

Hold styr på dine forskellige opgaver med hjælp fra WebTour.

Planlægningsværktøj til dine behov

WebTour er et webbaseret disponerings- og planlægningsværktøj udviklet i samarbejde med transportbranchen. Med vores kundetilpassede løsninger kan du få et skræddersyet system, der passer præcis til dine behov.

WebTour er et fleksibelt modulbaseret system og kan tilrettelægges med funktioner til netop dét, som din virksomhed har brug for at have styr over i hverdagen. Systemet skaber mobilitet og overblik over din forretning og kan tilpasses den enkelte vognmand, så du får et større overblik og mindre administrationstid.

Hold styr på informationer

WebTour gør det overskueligt for vognmand og chauffør at holde styr på store mængder af information i hverdagen også selvom informationen kommer fra forskellige steder.

Vores løsning sætter tingene i system for dig. Alt fra tilbudsgivning, specielle ønsker til en kørsel, færgebilletter, broafgift, aflønning af chauffør, fakturering og eventuel manglende betaling m.m. Alt i ét system, der kan tilpasses dine behov.

Større overblik, mindre administration

WebTour gør den daglige kørselsadministration overskuelig, hvilket reducerer tidsforbruget til administrative opgaver. Én medarbejder kan med WebTour håndtere flere tusinde turbestillinger årligt uden at miste overblikket.

Med et større overblik over igangværende og kommende opgaver med WebTour undgås fejl, der kan skabe stor irritation hos både kunder og vognmænd. Vores løsning kan på den måde hjælpe dig med at give dine kunder en forbedret kundeservice og sikre ordnede arbejdsforhold i virksomheden.

Fordele ved WebTour

Forberede tilbud til kunder

Integration til flådestyring

Generere ordrebekræftelser

Indrapportering for chauffører

Kommunikation via WebTour.mobi

Integration til finanssystemer

Silkebus

“Både busser og mandskab er knyttet sammen via WebTour, som i dag er et uundværligt stykke værktøj på linie med busserne.”

Brian Hansen, Silkebus A/S

WebTour moduler

WebTour er som byggeklodser, der kan tilpasses netop dine behov. Vores standardmoduler indeholder mange nyttige funktioner, såsom ordrebooking, udskrivning af køresedler, vogn- og kundekartoteker, faktureringssystemer, ressourcestyring og meget mere.

E-conomic integration

WebTour kan integreres med e-conomic for at gøre fakturering mere overskueligt. E-conomic er et alsidigt regnskabsprogram, der benyttes af mere end 150.000 danske virksomheder. Med e-conomic får du markedets mest fleksible, online løsning, som du kan skræddersy med præcis de tillægsmoduler og integrationer, din virksomhed har brug for. Læs mere

Serviceplan

Med WebTour Serviceplan kan du optimere dit tidsforbrug og holde styr på status og servicehistorik, så du overholder servicetidspunkter. Serviceplan modulet giver dig overblik over vedligeholdelser, fejlstatus, forbrug og købsordre af reservedele, klassifikation af problemer og køretøjets historik. Læs mere

håndværker 2
Borgerkørsel

Borgerkørsel

WebTour Borgerkørsel er et skræddersyet modul, der er udviklet til OST-kørsel. Borgerkørselsmodulet giver øget komfort til brugeren ved at holde rede på visiteringer og borgeres kørselsbehov, håndtering og planlægning, dokumentation på sygefravær, ferie etc. og giver større overblik over fakturering. Med det automatiske disponeringssystem får du optimal afvikling af specialkørsler med et operationelt overblik over daglige drift- og kørselsopgaver. Læs mere

Carbooking

WebTour Carbooking giver dig mulighed for at dele dine køretøjer med andre afdelinger i virksomheden. Det eneste krav er, at køretøjerne og billåneren er tilmeldt Carbooking løsningen. Med vores brugervenlige bookingsystem undgår du dobbeltbookinger, mens bookinger der ikke aktiveres inde for 15 minutter slettes automatisk i systemet. Læs mere

Carbooking
Container modul

Container

WebTour Containermodul optimerer dit tidsforbrug og giver dig større overblik over dit udstyr med øjeblikkelig positionering visuelt præsenteret på en kortoversigt. Her kan du se, hvor mange dage dit udstyr har befundet sig på en bestemt lokation. Ved hjælp af mobil positionering giver Containermodulet dig den præcise lokation for dine containere, køreplader, trailere eller byggehegn m.m. Læs mere

WebTour.mobi

Med WebTour.mobi kan du se og behandle kørsler direkte via din tablet, iPhone eller Android telefon på din telefons internet browser.

Sådan kan du nemt og hurtigt tilgå oplysninger om bl.a. intern information, registrering af grænseovergange, quickstart af kørsler, turdetaljer, fakturering og meget mere!

WebTour.mobi understøttes af Safari, FireFox, Chrome og Android ”internet browser”.

webTour.mobi app

Kontakt vores salgsteam

Stig

Stig Ferslev

Salg

+45 70 200 698

Erik

Erik Larsen

Salg

+45 70 200 698

Niels Carstens

Niels Carstens

Salg

+45 70 200 698

Ikke tid? Vi ringer, når det passer dig!

EcoMobility kontakt

Vil du høre mere om vores produkter? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev!