Vi er glade for at kunne samarbejde med 3Business om at tilbyde virksomheder endnu bedre løsninger, der skaber værdi og optimering af deres hverdag.Med vores fælles projekt Asset Management har kunderne mulighed for at holde bedre styr på deres enheder og ressourceforbrug.

Her kan man vælge mellem tre forskellige løsninger:

Fleet Management til flådestyring, EcoTrack som giver indsigter i f.eks. brændstofforbrug, kørehviletider og vejforhold samt Asset Tracking der gør det muligt at spore materiel såsom værktøj, containere eller andet gods.

Med Asset Management kan man få større overblik med mindre administrationstid. Så kan kunderne i stedet fokusere på deres forretning og samtidig skabe en grønnere profil for deres virksomhed.

Læs mere omkring samarbejdet på 3Business’ hjemmeside:

www.3.dk