Vidste du, at vi kan komme og montere din GPS tracker, hvor og hvornår det passer dig?

Efter aftale kommer vores dygtige EcoMobility montører forbi og monterer din GPS tracker hos dig på arbejdspladsen, hjemmeadressen eller noget helt tredje. Så skal du ikke bruge unødvendig tid på at køre til og fra værkstedet, men blot læne dig tilbage og lade os klare resten!

Bestil din nye GPS tracker i dag, så leverer og monterer vi den for dig!

For at sikre den bedste kvalitet for vores kunder uddanner vores montører sig løbende og har senest fået kurser i montage på elektriske og hybrid køretøjer. Hos EcoMobility kan du forvente professionel service, der følger med tiden og understøtter den grønne omstilling.

Læs nærmere om vores produkter og services!

 

#EcoMobility #fleetmanagement #gpstracking #montage