Vil du som flexvognmand gerne spare på brændstof og samtidig køre mere grønt?

Vi har udviklet en ny miljøbevidst løsning lavet specielt til dig, der kører flexkørsel. Vores løsning kombinerer vognkommunikationssystemet EcoFlex og flådestyringsværktøjet EcoTrack, som vi har valgt at kalde EcoFlex.

EcoFlex giver dig blandt andet mulighed for at spare på brændstofforbruget, forbedre køreoplevelsen og reducere CO2 udledningen. Ved at øge indsigten i din kørselsadfærd med fokus på miljørigtige parametre kan man med EcoFlex sikre en mere brændsstoføkonomisk kørsel og dermed reducere brændstofforbruget. Samtidig kan en bedre kørsel også øge komforten, der kommer både chauffør og kunder til gode.

På den måde gavner vores nye EcoFlex løsning ikke kun din økonomi, men også din kundeservice
og ikke mindst miljøet!