Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at EcoMobility ApS fra juli 2021 udvider vores salgsaktiviteter på Færøerne! Vi har indgået et nyt og spændende samarbejde med det innovative færøske teleselskab Tosa i Törshavn, der vil gøre, at vi kan nå ud til endnu flere færinger.

Bjarne Nielsen, direktør i EcoMobility udtaler: ”Vi har fundet det helt rigtigt at udvide vores aktiviteter på Færøerne og er glade for at have fundet endnu en samarbejdspartner, som matcher vores ønsker til markedet. Tosa er et nyt og strømlinet teleselskab, som med stor energi og entusiasme vil præge markedet på Færøerne fremover.”

Også vores færøske samarbejdspartnere hos Tosa er begejstrede for udsigterne til det kommende samarbejde.

“Vi er meget begejstrede over vores nye samarbejde med EcoMobility. Som en moderne teleudbyder, fokuserer vi meget på at tilbyde tidssvarende og ikke mindst pålidelige produkter. Med god erfaring, professionalisme og passion for at skabe best-in-class trackere, giver EcoMobility os den nødvendige tryghed i henhold til trackere,” fortæller Tummas við Skipá, Direktør i Tosa.

I samarbejde med Tosa vil vi fremover kunne betjene endnu flere færøske kunder, hvilket vi glæder os meget til. Vi har store forventninger til samarbejdet og ser frem til hvad fremtiden bringer.

Læs mere om Tosa på deres hjemmeside:
https://www.tosa.fo/