I dette efterår blev der afholdt et ekstraordinært WebTour brugermøde for nogle udvalgte sønderjydske kunder på vores kontor i Viborg. På mødet var der en åben samtale omkring nye måder at bruge systemet og generelle spørgsmål til dets funktioner. Herunder afholdte vores sælgere et kort oplæg omkring de nye optioner til WebTour, som vi også har præsenteret tidligere på et brugermøde i foråret. Disse optioner inkluderer bl.a. fakturering, kørsel for samarbejdspartnere, service modulet, Webhooks og intern kommunikation via Web.Mobi.

På mødet udvekslede deltagerne samtidig ideer til videreudviklingen af WebTour, såsom systemer til administration af stakkørsler og kørselskort. Vi glæder os over at kunne holde en løbende dialog med vores kunder og ser frem til mange konstruktive brugermøder i fremtiden. 

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan WebTour kan hjælpe din virksomhed? Så kan du læse mere her:

WebTour