Den 1. maj 2022 blev Uniqtracking, med base i Vejle, opkøbt af EcoMobility ApS.

Med opkøbet udvider EcoMobility sine aktiviteter i Norden og styrker sin position som førende leverandør på markedet. Uniqtracking er en stærk partner, da begge virksomheder tilbyder unik viden inden for GPS-sporing, forsikringssporing og flådestyring til erhvervskunder.

Merværdi for kunderne

Som en del af transaktionen overføres Uniqtrackings driftsaktiver til EcoMobility. Efter opkøbet fortsætter Martin Grauballe og Michael Klemmensen, tidl. ejer af Uniqtracking, deres karrierer i EcoMobility ApS. ”Det er med stor glæde, at vi kan byde Michael Klemmensen velkommen i EcoMobility. Vi forventer, at købet af Uniqtracking tilfører væsentlig værdi for vores kunder,” siger Bjarne Nielsen, administrerende direktør hos EcoMobility ApS. “Samtidig vil vi se flere synergieffekter i form af en mere automatiseret behandling af indgående ordrer og forbedrede distributionskanaler”.

Om Uniqtracking

Uniqtracking er leverandør af sporings- og flådestyringsløsninger til leasingselskaber, entreprenører, iværksættere og andre virksomheder i forskellige brancher, hvor overblik over køretøjer og maskiner er essentielt.