fbpx

Brogaard A/S

Jens Jeppesen, kaldet Brogaard, grundlagde i 1924 firmaet Vognmand Brogaard med hestevognskørsel. Svend Erik Brogaard, den nuværende ejer, søn af Johannes Brogaard overtog i 1992 firmaet og sin fars 3 biler, som idag er udviddet med 27 lastbiler og 5 små + 2 store varebiler.

Besøg vognmandbrogaard.dk

Videoløsning skaber mere sikkerhed

En kold dag midt i januar måned møder vi Nicolaj Brogaard. EcoMobility er på besøg hos vognmand Svend Erik Brogaard A/S i Holstebro for at følge op på deres nyindkøbte videoløsning. Brogaard besluttede i 2018 at takke ja tak til et tilbud om at få installeret et komplet CCTV anlæg fra EcoMobility.

Brogaard havde tidligere haft flere episoder, hvor det havde været svært at dokumentere deres uskyld i forbindelse med ulykker. Episoder hvor chaufføren holdt fast i sin uskyld, men et forsikringsselskab og anden part stillede krav om erstatning. Med EcoMobility’s videoløsning, hvor man via en fælles platform kan downloade video, har man dokumentation. Det er derfor nemt at fjerne tvivl om, hvad der er sket før, under og efter en evt. ulykke.

Brogaard case kunde
Brogaard case

CCTV kan bruges forebyggende

Man er derfor ikke længere i tvivl om sine egne chauffører eventuelt er skyld i ulykken og om hvorvidt der skal betales erstatning til anden part eller ej. Hos EcoMobility ser vi dokumentationen som en vigtig grund til at benytte sig af CCTV i transportbranchen.

Samtidig vil systemet også bidrage til at antal skader bliver nedbragt, da man får godt udsyn fra kabinen. Videomaterialet kan blandt andet også benyttes til undervisning af chauffører, hvis der er ting de skal være særligt opmærksomt på. Det vil derfor oftes være muligt at kunne nedbringe sin forsikringspræmie betydeligt.