Brugerbestemt opsætning af vogne og chauffører (Grafisk visning)

I Grafisk visning er der nu mulighed for at opsætte sin egen personlige visning af vogne og chauffører. Man kan f.eks. opsætte en administrationsstandard der er opdelt efter typen af chauffør (normal, afløser m.m.). Hvis man har flere afdelinger, så kan det være der er nogle vogne eller chauffører man slet ikke har behov for at se. Så kan de bare vælges fra under den bruger bestemt profil.

Det er en ny standard i webTour, så det er allerede slået til i din løsning. Der er mange anvendelses muligheder og det er nu op til den enkelte bruger at lave den opsætning, som passer bedst ind i deres arbejdsgang med Grafisk visning.

Klik på Administration – Opsætning – Ændre viste felter – klik på vogn eller chauffør ikonerne for at tilpasse visningen:

Hvis du vil lave din egen bruger opsætning, så skal du blot finde dit navn og klikke på det. Du kan nu selv bestemme rækkefølgende af f.eks. chauffører og helt fjerne nogle hvis de f.eks. ikke er i din afdeling.

Hvis du vil lave en standardopsætning, så vælg Administration og tilpasse denne til standarden for alle brugere af denne type.

Nyt

Vi har lavet en yderligere opdatering i forhold til denne funktion, så opsætning bliver endnu lettere:

  • Mulighed for filtrering vha. filtre (hvis man har rigtig mange vogne eller chauffører så kan dette være en stor hjælp)
  • Mulighed for at vælge og flytte flere elementer samtidigt

Note:

Har du en bruger tilpasset opsætning og der f.eks. oprettes en ny chauffør, så vil chaufføren automatisk blive tilføjet under “Valgte” i bunden af denne liste.