E-conomic overførsel med forskellige momssatser

Hvis du benytter e-conomic og gerne vil kunne overføre kørsler med forskellige momssatser, så er det nu muligt. Alt det kræver er at slå en system option til i webTour, samt opsætning af vare og varegrupper i e-conomic.

Note: inden du går i gang med at benytte denne system indstilling i webTour i praksis, så skal du være helt sikker på at alle vare i e-conomic og webTour stemmer 100% overens. Er en forskel så er det varen eller varegruppen i e-conomic der er dominerende.

Opsætning i webTour

Klik på administration – opsætning – systemindstillinger – søg eller find system option30305 “Tillad forskel i momssatser” og skift værdien efter behov.

Opsætning i e-conomic

Se udklip fra den vejledning vi har fået fra e-conomic’s support:

I e-conomic kan man gøre det på den måde, ved at lave flere forskellige varegrupper:  Opsætning af varegrupper 

Fordi det er egentlig varegrupperne som der hægtet de forskellige omsætningskonti på -> Som så hver især har deres egen momssats (nogle har den samme). Så i skal egentlig oprette en vare pr. momssats og en varegruppe til hver af de varer. Så i kan få den her differencieret moms med på fakturaen, når det er til én og samme kunden på én faktura. 

Derefter så kan i tilføje kolonnen: Momssats til jeres Faktura-layout:  Vejledning til faktura layout

Note: Hvis i har behov for hjælp til opsætning af vare og varegrupper, så vil vi anbefale at i kontakter e-conomic’s support afdeling, da de er eksperter på området og kan vejlede jer til hurtige resultater inden for kort tid.