Højrekliksfunktion i Chauffør mødetider

Hvis man er så heldig at have tilkøbsmodulet Chauffør mødetider, er der kommet en ny smart højrekliksfunktion, der gør det muligt at lave ændringer eller planlægge chaufførerne mødetider i grafisk visning ved at højreklikke på den enkelte chauffør.


Beskrivelse af højrekliksfunktioner:

Fra første Sætter chaufførens mødetid fra starttiden på dagens første tur og det antal minutter som er angivet i feltet “Arbejdstid i min” under chaufførens stamoplysninger. Hvis der ikke er angivet nogen minutter i feltet, vil chaufførens møde blive angivet 10 timer frem fra starttiden på dagens første tur.
Fra første til sidste Sætter chaufførens mødetid fra starttiden på dagens første tur og til sluttiden på dagens sidste tur.
Sæt tiden manuelt Giver mulighed for at sætte både start- og sluttid for chaufførens mødetid manuelt i et vindue der vil poppe op.
Slet arbejdstid Slet den angivne mødetid.
Fri Registrerer chaufføren som fri på de viste dage, og chaufføren vil ikke være synlig på grafisk visning under chaufførens fridage.
Har fået besked Her kan man markere hvorvidt chaufføren har fået besked om sine møde tider
Send tekst Giver mulighed for at sende en SMS til chaufføren med planlagte mødetider, samt at skrive en mindre tekst til chaufføren.