fbpx
Leasing

Leasing

Vi forstår udfordringerne i leasingbranchen

Du har masser af biler på vejene. Biler der kommer retur, og biler der skal videre til nye kunder. Det er biler, der har brug for service og vedligeholdelse til tiden. At holde styr på det kræver smarte løsninger, der gør dit liv lettere og giver dig mere tid til din kerneforretning.

Vores trackingløsning giver dig alt det og mere til. Du får overblik og ro til at drive din forretning. Og med faste montører og en god håndfuld supportere er du i gode hænder hos os.

Vidste du, at trackeren kan bruges til advisering om tænding eller når bilen forlader en bestemt adresse? Lad os sætte det op eller vise dig, hvordan man gør.

Lev op til forsikringsreglerne med en forsikringsgodkendt trackingløsning, der er tilpasset udfordringerne i leasingbranchen. Vi garanterer hurtig og fleksibel montering. Og der er altid et menneske at ringe til, hvis du har spørgsmål.

Webtrack med iphones
Tekniker

Få besøg af vores montører, når det passer dig

Vi har vores egne montører, der ikke laver andet end at montere GPS trackingenheder for vores kunder. Det giver fleksibilitet for dig. Så slipper du for at transportere dine biler til os eller en tredjepart. Det eneste, du skal gøre, er at sige til. Så kommer vi til dig.

Du kan altid ringe til os – også når tingene brænder på

Vores supportere sidder klar på kontoret til at svare på dine spørgsmål og løse uforudsete problemer. Vores opgave er at holde styr på dine leasingbiler. Og at gøre dit daglige arbejde lettere. Så det gør vi. Hver dag.

Det får du som leasingselskab

Lev op til forsikringsreglerne

Tracking er i dag en nødvendighed for at leve op til forsikringsselskabernes regler. Med en trackingløsning lever du op til alle gældende regler på området.

Hold styr på serviceeftersyn

Du bliver i stand til at se, hvornår det er tid til et serviceeftersyn for dine forskellige biler. Korrekt vedligeholdelse sparer dig penge i det lange løb.

Overblik over alle dine biler

Kørsel, kilometerantal, bruger og alt det andet, du har brug for at vide. Alt sammen samlet i en overskuelig og brugervenlig webbaseret app.

Kontakt salg

Martin

Martin Kristensen

Salg

+45 70 200 698

Ikke tid? Vi ringer, når det passer dig!

EcoMobility kontakt

Vil du høre mere om vores produkter? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev!