fbpx

Synes du EcoMobility er en spændende virksomhed, og brænder du for at kunne bidrage til den fremtidige vækst?
EcoMobility er en innovativ virksomhed i konstant udvikling, og vi har løbende brug for nye og engagerede medarbejdere med gode kvalifikationer. 

Du finder ledige stillinger her på siden, ligesom de bliver slået op på LinkedIn. Så følg os gerne dér, så du ikke går glip af næste skridt i din karriere.

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket følgende ledige stillinger:

CCTV-kim-1

Teknisk montør, Nordjylland

Vi er på udkig efter en dygtig og erfaren montør til installation og servicering af GPS-tracking, med fysisk lokation i Nordjylland.

Support

Kundekonsulent til Customer Success teamet

Vi søger en kundekonsulent til vores Customer Success team i Viborg.

Uopfordret ansøgning

Vi er løbende på udkig efter dedikerede medarbejdere. Så har du kompetencer, der kan bidrage til vores udvikling og har du lyst til at arbejde i en international virksomhed? Så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og CV med beskrivelse af dine kvalifikationer og kompetencer.

Send din uopfordret ansøgning til jobdk@ecomobility.com 

Praktikplads

EcoMobility er godkendt som praktikvirksomhed.
Ring til HR chef Birgitte Mikkelsen på +45 70 200 698 eller skriv en e-mail på jobdk@ecomobility.com for at få mere at vide.

apprentice_r2p_tracking

Arbejde hos

EcoMobility logo black

“Vi elsker at arbejde hos EcoMobility – teamet er fantastisk, kaffen er gratis og der er altid nye og spændende projekter at arbejde på. Det kunne ikke være bedre!”