fbpx

Harm Mammen & Sønner

”Jeg vil tro, vi sparer, hvad der svarer til 1 persons arbejde.”

Claus Mammen, Harm Mammen & Sønner

 

Hos Harm Mammen & Sønner i Padborg er de godt kendt med EcoMobilitys løsninger. Siden 2019 har transportvirksomheden brugt WebTour til ordrestyring og fakturering. ”Vi er ekstremt glade for det,” siger Claus Mammen og fortsætter: ”Det minimerer virkelig vores administrative arbejde, jeg vil tro, det svarer til 1 persons arbejde, så vi kan nøjes med at være halvanden mand på kontoret i dag.”

Besøg harm-mammen.dk

WebTour til ordrestyring

WebTour bruges til at styre udlejningen af de containere, som familievirksomheden lejer ud. Ordrerne lægges i WebTour, og her kan Claus og kollegaen så styre, hvornår hvilken chauffør og hvilken bil skal aflevere og hente en container.

”Det er et virkelig godt system og en stor hjælp for os,” siger Claus og fortæller videre, at når en container er hentet og vejet, scanner chaufføren vejebonen med sin telefon. Bonen kommer herefter ud som PDF-fil, som vedlægges fakturaen. Fakturering sker løbende gennem WebTour, hvori alle data allerede ligger.

Harm Mammen

WebTrack til flådestyring

Hos Harm Mammen & Sønner har de 10 biler, som har WebTrack med Tacho Download installeret. Gennem WebTrack kan bilernes præcise position ses, hvilket effektiviserer flådestyringen, så bilerne ikke skal køre længere end nødvendigt. ”WebTrack giver os et godt overblik og sørger for, at vi altid sender den bil, der er nærmest,” fortæller Claus.

Udover containerservice kører Harm Mammen også renovationskørsel for både private og virksomheder samt almindelig vognmandskørsel.

ProTags

For nyligt har virksomheden købt 100 ProTags, som er små bluetooth-sendere, hvis signal opfanges af GPS-trackerne i bilerne og registreres i WebTrack. Claus forventer, at det vil lette faktureringsarbejdet for containerleje og skabe et bedre overblik, da containerne ikke bliver ”glemt,” selv om kunden ikke melder dem klar til afhentning i en længere periode.

”Vores erfaring indtil videre er, at de sender en god og præcis position – og så er det smart at systemerne snakker sammen. Vi havde tidligere 3 forskellige systemer og dermed 3 forskellige hjemmesider, vi skulle ind på. Så for os gav det rigtig god mening at samle det hele hos EcoMobility,” slutter Claus af.